Agaclar.net' le tanıştığımdan beri bir yığın dost ve arkadaş edindim. Kimi zaman sanal ortamda üzüldüğüm anlarda oldu. Özellikle Enzim başlığını böyle bir sürecin sonucunda açmaya karar vermiştim ve başlangıçta çokta yorulmuş ve uykusuz kalmıştım.
Ama geçen hafta bir arkadaşımızdan aldığım mesaj bütün üzüntü ve yorgunluğumu aldı götürdü. Kendisinin affına sığınarak mesajını ve gönderdiği hediyesini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yasarugur
Sn Sarıcan hocam,bana adresinizi yazarsanız size birkaç portakal ,greyfurt ve limon göndermek isterim,siz bize enzimi öğrettiniz,bir de enzimle beslenmiş fidanların meyvelerinin tadına bakın isterim,böylece enzim konusunu somutlaştırmış oluruz.Saygılarımla. Yaşar Uğur
|
Alıntı:
Sevgili Yaşar,
Çok teşekkür ederim. Beni duygulandırdın. Ben paylaştığım tüm bilgileri hiç bir karşılık beklemeden, ülkemizde bilinçli üretim yapılsın, yabancı ülkelerin ne olduğu belli olmayan kimyasallarına bir yığın para ödemeyelim diye çabalamaktan başka bir şey değildi. Hele bir de bu bilgilerin sizin gibi araştırmaya meraklı arkadaşlar tarafından uygulanıp başarı elde edildikçe, sizden gelen güzel haberler benim için en güzel hediye idi.
Yine de ince davranışınız için teşekkür ediyorum.
|
Bugünde kargodan içi Greyfut, Portakal ve Limon dolu bir koli aldım. Onların da resmini çektim, sizlerle paylaşmak istiyorum. Sadece tatları değil, görüntüleri de çok güzel. Özellikle portakalın kokusu ve tadı nefisti.
Fakat her şeyden öte benim için gerçekten anlamı çok büyüktü. 24.Aralık.2009' da açtığım bu başlık tam bir yıl sonra ilk meyvasını verdi ve ben bu meyvadan tatmak güzelliğine eriştim.
Daha da önemlisi kadirşinas bir dost edindim. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Umarım her şey gönlünce olur.