View Single Post
Eski 05-12-2010, 21:37   #1233
Badee
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 30-09-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi thares Mesajı Göster
Sayın Bade Hanım
Tüyünü düzeltmiş tavuğunuz hala yumurtlamıyorsa demekki ya yaşlandı ve fazla yağlandı ki yaşlı tavuklar çabuk yağlanır yağlı tavuklar da yumurtlamazlar. Haftada iki üç defa yumurta yemi verirseniz yumurtlar diye düşünüyorum.
Aynı sey benimde aklıma geldi sabah buğday aksam yumurta yemıde verıyorum ama yok tık yok.Yaslı desen okadar yaslı gıbı durmuyor ama cok iri yarı oldu görseniz ihtisamlı ve gösterisli.Ben sunu düsündüm birazda acaba kümeste horoz yok ondan olabılırmı diye düsünmüyor deyilim.Bilmiyorum cözüm bulamadım aldıgım gün yumurtlamıstı ondan sonra bir tüye girdi aylardır tık yok.Çözüm bulamadım.Üüzlüyorumda ferıklerım onu anne gibi bikdiler dısarı bahseye cıktıklarında hep bırlıkte onlar dolanır gezerler.Diyer yetiskin tavuğa uymazlar.Onun icinde cok bekledim düzelir diye ama yok olmuyor.İşin kötü tarafı burda tavuk bulmakta zor arkadaslar burda öyle pazar veya cok tavuk besleyen bulamazsınız bulsam yumurtlayacak iki tavuk salam alıcam.Feriklerim yumurtlayana kadar onlarla devam ederim.

Badee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön