View Single Post
Eski 05-12-2010, 20:18   #1155
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Afiyet olsun, güzel görünüyor. Biz halujayı, patatesli, peynirli ve suda haşlayarak yapıyoruz.
Evet öğretmenim, bazı yerlerde suda haşlayarak yapıldığını duydum. Burada genellikle Çerkes Peyniri ile ve ıslamadan yapılır.
Son yıllarda ceviz, artı şekerden oluşan iç malzeme ile de yapıyorlar ve çayla birlikte ikram ediyorlar.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön