View Single Post
Eski 02-12-2010, 22:19   #496
ozay57
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-11-2009
Şehir: antalya
Mesajlar: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Sn. Ozay57,

Pirinç suyu ve süt ile yapılanda daha çok laktik asit bakterisi vardır. Direk uygulamayınız, mutlaka sulandırınız. Ancak sulandırdıktan sonra kullanacağınız çözeltinin pH seviyesini mutlaka ölçünüz. pH 7 seviyesine gelene kadar sulandırmak gerekir.
peki sebzemde kullanmak için nasılbi uygulama yapmam gerekir. yani başlıca kullana bileceğim faydaları nelerdir.vehangi uygulamalarda kullana bilirim ? sonsuz teşekkürler ederim değeribiçilmez ilgi ve alakanıza

ozay57 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön