View Single Post
Eski 01-12-2010, 23:25   #89
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu

Zeytinlibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2009
Lodos gemi proğramımızı giciktirdi, ben bulunamadım, olsun, ne gam, orada UBYİ den Halil bey, hasan ve hüseyin müdürler vardı. Zeytinlibahçe hazırdı misafirlerimizi orada ağırladık, diğer bahçelerde hızla hazırlanıyorlar ve diğerleri gelecek.....

Ted Aliağa koleji ilk öğretim müdürü Sn Orkun Karapostal çevreye son derece duyarlı, doğasever ve doğal yetiştiriciliğe verdiği önemle agaclar.net UBYİ olarak bizlere çok değer verdiği öğrencilerine doğal yetiştiricilik konusunda bir eğitim düzenlememizi rica etmişti, zaten uzak bahçeler olarak bu bizim misyonumuzun içinde vardı, daha önce büyüklere vermiştik şimdi sıra genç arkadaşlarımızdaydı.

Gençler eğlenceyle birlikte öğrenmeyi severler, bizlerde öyle yaptık, piknik ortamında zeki ve dinamik arkadaşlarımıza neler, neler anlatmayı planlamadık ki, bu konuda önümüze gelen herkeze zaten anlatmak için yanıp tutuşmuyormuyduk.

Geleceğin anne, babaları ve yöneticileri olacak, her şeyi öğrenmeye açık bu genç beyinlere anlatacak o kadar çok şeyimiz vardı ki, söz konusu öğrenciler olunca kullandığımız her kelimeyi özenle seçmeliydik, tamda onların anlayacağı şekilde
-bilinçli beslenme
-doğal yetiştiriciliğin önemi ve kullanılan yöntemler
-doğa sevgisi
-zeytin ve zeytinyağının beslenmedeki önemi gibi daha bir çok konuda eğitim vermeyi planladık.

Ted Aliağa koleji İlkokul müdürü Sn Orkun Karapostal, Lise müdürü Faruk Cezayirli ve okulun değerli öğretmenleri Saadet Sarı, Nihal Öztürk, Hülya Yurtsever hanımefendilere doğaya ve doğal yatiştiriciliğe verdikleri önemden dolayı, bu örnek davranışları için teşekkür ederim.

Halil , Hasan ve Hüseyin beylerle sevgili eşime teşekkürler, devamı var......

UBYİ olarak diğer okul yönetici ve öğretmenlerinden de aynı duyarlılığı göstermelerini ve bizlere kendi okullarında veya ubyi bahçelerimizde değerli öğrencileri ve kendileri için bu şansı vermelerini rica ediyorum.

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön