Evet lodoslu bir günde bizim geminin zabitan salonunda toplandık, öyle bir lodos vardı ki açıktaki demirli gemiye servis motoruyla geliş, gidiş zordu, fakat lodos da olmasaydı doğrusu bizde olmayacaktık, sağolsunlar lütfedip geldiler, gemimize ulaşıp beni ve personelimi onurlandıran tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Bu vesileyle uzak bahçelerin ne denli bir denizci grup olduğunu da ispat etmiş olduk.

Denizcilikte sayılı fırtınaların bir ismi vardır ve yılın neredeyse aynı günlerinde gerçekleşir. Benim için bundan sonra 27 kasım ''Uzak bahçeler fırtınası'' olacak.
Kendileri geldilerde gitmeleri de bizdendi, hani ortak bir fikire varana kadar da gemideydik.

, hafiftende sallanıyorduk, zaman zaman sn Bayındırmevki bazı konularda hık, mık eder gibi oldu mu, yoksa banamı öyle geldi ne, sanırım gemide olduğunu hatırlamış olacak ki hemen hemen her şeye evet dedi

)), sanki o celalli yazıları yazan o değildi, iyi ki onca yoldan geldi de kendisini yakından tanımış olduk, teşekkürler
Konuşulacak olan konular belliydi ve hemen hemen her konuda konuşuldu ve tam bir fikir birliğine varıldı, ilk defa karşılaştığımız arkadaşlarla sanki yıllardır tanışıyor gibiydik, forumun gücü…

)
Bayan meyvelitepe nin katılımı bizi ziyadesiyle memnun etti, sitelerindeki yazılarını zaten severek okur, beğenirdim, yakından tanıyınca da ne kadar konulara hakim olduğunu, bilgisi ve donanımıyla bir kez daha takdirlerimi kazandı. Katılımı için teşekkürler. Elleriyle yaptığı kek muhteşemdi.
Sn Sındırgılıyı en kısa zamanda bahçe sahibi yapmamız lazım, kendisini tanıdığıma çok memnun oldum, fikirleriye bizi her zaman desteklemiştir, iyi ki geldi.
Sn Meyvelitepe tek kelimeyle muhteşem, derin yazılarının arkasındaki şahsiyeti ve iç temsili hep merak ederdim, kendisini hakkında burada ne yazsam yetersiz kalacak, iyi ki var.
Acemi usta gerçekten kısa zamanda nasıl bu hale geldi, kendisini nasıl yetiştirdi öğrenmeye olan hevesi, dinamiği ve araştırmacı kişiliğiyle kesinlikle yakından tanımalısınız, lokomotif…
Toplantıda ağaclar.net teki faaliyetlerimizi arttırarak devam ettirme kararı aldık, kuracağımız site buradaki faaliyetlerimizi aksatmayacak. Agaclar.net forumdan nasıl vazgeçebiliriz ki