Yücel Bey,mesajınızı şimdi gördüm. Siteye hergün giriyorum ve uzun uzun geziniyorum aslında ama başka üyelerin bahçelerini gezip dolaşmaktan kendi bahçeme uğrayamıyorum galiba

)
Şaka biryana, ben yazmak konusunda biraz çekimserim sanırım.Yazdıklarıma bir göz attım da, daha çok bir sorun olduğunda yazıyorum.
Aslında herhafta çeşitli resimler çekiyorum bahçede (bu resimleri bahçenin gelişimini görmek adına kendim için de arşivliyorum hatta uzun bir tadilat geçirmiş olan evimin tadilat aşamalarını da resimledim. Bir şeyin öncesi ve sonrasını belgelemek çok hoşuma gidiyor)) ama sonra sitedeki diğer resimlere bakınca bahçe resimlerim bana o kadar sıradan geliyorlar ki, onları siteye koymak gereksiz görünüyor....
Dediğiniz gibi bahçedeki işlerin çoğunu hallettim.Zaten 250 m2 bir bahçede pek de fazla iş yok.Yama gereken yerlere çim yamasını yaptım,tüm çim alanı ve çit bitkilerini, ağaçları gübreledim, ilaçlanması gerekenleri ilaçladım, amerikan sarmaşıklarını budadım,daha budanacak güller ve abelyalar var ama onları biraz daha geç budamayı düşünüyorum.
Sizin için bu hafta sonu çektiğim yaramaz kardelenin resmini ekliyorum. Bir ay kadar önce mavi sedirin altına bir grup kardelen soğanı (Galanthus ikariae) ekmiştim. Bunlardan biri o kadar aceleci imiş ki, başını topraktan çıkarıvermiş.Bence çok erken ama bilmem bu işi iyi bilenler ne derler?
Bir de kapı girişindeki allysumlar hala çok güzel ve bol açıyorlar.Bende onların selamını da iletiyorum sizlere...