Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium
Sizin sorunuza cevap verebilmemiz için tüm soğanlı bitkileri anlatmamız gerekir, bu tür soru karşısında "arkadaşlar ilk mesajı okumuyormusunuz" demek ve ya "şu başlıkta bulabilirsiniz demek" kaba geliyor ise biz sizden özür dileriz.
Benim bildiğim beşyüz soğanlı bitki var, her birinin bakım ve iklim koşulları farklıdır, hangisini sordunuz, yoksa beşyüzünü de anlatayım mı.
Sorularınızı daha net sorarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır, illada cevap alacağım vereceğim diye de bir mecburiyet yok.
|
iyi geceler bu konunun uzamasına gerek yok sanırım o gün alıngan bir günümdeydim o kelime her anlama çekilebilirdi sanırım bende kaba bir üslupla yazılmış diye düşündüm bir an kusura bakmayın tekrar özür dilerim iyi geceler
Not ayrıca sitenizden çok memnunum aradığım her türlü bilgiyi bulabiliyorum yardımcı olan çiçeklerini burada paylaşıp yayınlayan püf noktalarını paylaşan üyeler ve bu siteyi yapan kuruculara teşekkürlerimi iletiyorum..bende bu sene daha çok çiçeklerle iç içeyim bende bilgi paylaşımında bulunucam