Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren
Sayın Limon herzamanki gibi çicekleriniz çok güzel.Sulukentte çok güzel yakışmış midye kabuğuna.
|
Fikret Bey, çok naziksiniz teşekkür ederim.
Sevgili karalale çok sempatiksiniz, güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. Akvaryumun ön camı geçen gece patlamış, nasıl kaldıracağız diye kara kara düşünüyoruz.

İçindeki 3 kök Nilüferi saksılara alacağım. Bu mevsim pek fotoğraflayacak durumu kalmadı. Gelecek sezona daha güzel fotoğraflar olacak inşallah.
Aslında kar her yeri çok güzelleştiriyor ama erimeye başladığında beter oluyor. İnternette Alman bahçelerini çok gezerim, çok ta beğenirim. Oradaki bahçe materyallerinin çokluğu ve insanların düzenli ve çalışkan olması da hep hoşuma gitmiştir. Hiç gitmedim bilmiyorum ama sanki oradaki seralara gidince çeşit çeşit Clematisler, renk renk Heucheralar, çeşit çeşit soğanlı bitkiler, Ortancalar, envai çeşit bahçe çiti, alet edavatı bulacağım gibi geliyor.

Oranın kışı sert olduğuna göre orada dışarıda kışı atlatan her bitki bize de uyar diye düşünürüm, bu yüzden hep Alman bahçelerini gezip bitkilerini incelerim. Sevgiler. Bu bahar uyandırırım ben sizi.