Bu güzellerimi görücüye çıkarmam gerek diye düşündüm

ilk karedeki çiçeğim 13 yaşında, ilk 3 yıl kaktüs zannedip kaktüs muamelesi yaptık büyüdü ve sürekli saksısı devriliyordu 3. yılında çiçek açtı nihayet biz çiçeğini severken bir arkadaşım bu kaktüs değil balkon çiçeği deyince garibim kurtuldu o muameleden ve büyük saksıya terfi etti. o günle bu gündür yaz kış dışarıda çiçeği hiç üzerinden eksik olmaz yılın her ayı her günü çiçeklidir

Sanki teşekkürü hiç bitmeyecek gibi

2. karedekini yavru ağzı diye satın aldım ege botanik bahçesinden. Ama gerçektende çiçekli satın aldım ve yavru ağzıydı rengi. Antalyanın havasındanmı suyundanmı bilemiyorum ama belkide dışarıya balkona koyduğum içindir rengi pembemsi oldu, satılan yerde kapalı mekandaydı neyse ben onu öylede seviyorum

3. karedekini muğla köyceğizden palmiye merkezinden satın aldım. Aldığım bitkide çiçeklerin renkleri beyazdı onun yavrusu olduğunu söylediler bu ayın başında ilk çiçeğini verdi yeşilimsi sarımsı oldu

dediğim gibi havamızdan galiba.
4. karedekide sarıydı çiçekleri kızkardeşimden aldım geçen şeker bayramında onunda rengi değişti. siyah olanı varsa bana yollayın renk değiştirilir

şaka tabiikine ama bu renklerin değişmesi neden kaynaklanıyor merak etmiyorda değilim doğrusu bilen ve tecrübesi olan arkadaşımız bilgi verebilirse, cok memnun olurum.