View Single Post
Eski 24-11-2010, 08:31   #835
hosseda
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2007
Ben denizi geçip çayda boğulanlardan olmak üzereyken galiba durumu kurtardım. İki gündür tekrar çalışma başladı ancak bugün yağış sebebi ile gene ara verildi.

Geç olsun güç olmasın diliyorum. Hayalim kurban bayramını yeni evde geçirmekti ama olmadı, acaba yeni yılı orada karşılayabilirmiyiz umudum yok değil.

Yarım kalan otoparka ait taş duvarlar bitmiş, şimdi üzerine atılacak beton işi var. O bitsin pencere podiyelerine geçecek usta. Onlar tamamlandığında doğramalar için ölçü alınacak. Bu arada usta bacaları örüp, çatının şapını atacak. O çalışma mühim suyun akarını iyi ayarlamak ve evin bir tarafından suyu aşağıya indirmek düşüncesindeyim. Şu anda üç duvardan aşağıya pvc borularla indirmekteyiz ancak boru kirliliği oldu, onu çözmem lazım. Fotoğraf var ancak yüklemede gene sorun yaşamaktayım.

Bayram tatilini fırsat bildik Datça tarafına gittik. Eski Datçada bir taş ev gördüm ( dükkan olarak kullanılmaktaydı) yerleri kayrak taş ile döşenmiş. Çok güzeldi. Evin zeminini her türlü riske girerek kayrak döşemeye kesin karar verdim. Halı ile soğuğu yenemezsem taşın üstüne ahşap döşer geçerim diyede kendimi kandırmaktayım.

Haberler bu kadar benden şimdilik.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön