View Single Post
Eski 21-11-2010, 22:05   #483
ozay57
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-11-2009
Şehir: antalya
Mesajlar: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yasarugur Mesajı Göster
Sn.Sarıcan hocam,bu enzim bugün tam bir haftalık ,pazardan aldığım üzüm pekmeziyle yaptım ,1 kg kadar bütün sardalya ve ayrıca temizlediğimiz 1 kg kadar da sardalya kafaları vardı içinde ,bir haftalık fermantasyon sonucunda gördüğünüz gibi ne bütün balıklardan ne de diğerlerinden kalıntı yok,damacananın dibinde sadece pullar var ,bakalım süre tamamlanınca ne olacak?
ben antalya demrede 3dönüm serada salatalık üretiyorum. ve gecelerdir gözlerim pc de çakılıp kaldı. sizin değerli bilgilerinizden bende yararlanmak istiyorum.
sorum hazırladığımız bu iksir 3 ayda tamamlanıyor sanırım,peki tamamlandıktan sora nekadardaha bozulmadan kalıyor. epeymiktarda hazırlayacağım 8500 kök saltalık serama, bilgileriniz için sonsuz minnettarlarımı sunarım yolumuz açık olsun

ozay57 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön