View Single Post
Eski 18-11-2010, 00:21   #209
capitano
Ağaçsever
 
capitano's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-01-2007
Şehir: Burhaniye/Balıkesir
Mesajlar: 72
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lcalik Mesajı Göster
2 adet dill's Atlantic kabağı yetiştirdim. Yaklaşık 50 Kg. civarındalar. Ekte resimleri var. Bu kabakları nasıl tüketeceğim. Tatlısımı, reçelimi yoksa yemeğimi oluyor. Bilen varsa beni bilgilendirebilirmi?
Atlantic ve benzeri ince kabukluların
1. Çorbası : Soyup haşladıktan sonra tane karabiber, tuz, acı biber, kimyon, domates salçası eklenir, blender ile tencerede iyice püre yapılır, servis den 15 dakika evvel hazır krema ilave edilir, servis yaparken de doğranmış maydanoz üzerine eklenir.
2. Tatlısı : Gene haşlanıp şeker, tarçın ilave edilir, blender le püre haline kıvamına getirilir. Pasta tabanı yahut bisküi üerine yayılır fırına verilir.

Afiyet olsun.

capitano Çevrimdışı   Başa Dön