Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lcalik
2 adet dill's Atlantic kabağı yetiştirdim. Yaklaşık 50 Kg. civarındalar. Ekte resimleri var. Bu kabakları nasıl tüketeceğim. Tatlısımı, reçelimi yoksa yemeğimi oluyor. Bilen varsa beni bilgilendirebilirmi?
|
Atlantic ve benzeri ince kabukluların
1. Çorbası : Soyup haşladıktan sonra tane karabiber, tuz, acı biber, kimyon, domates salçası eklenir, blender ile tencerede iyice püre yapılır, servis den 15 dakika evvel hazır krema ilave edilir, servis yaparken de doğranmış maydanoz üzerine eklenir.
2. Tatlısı : Gene haşlanıp şeker, tarçın ilave edilir, blender le püre haline kıvamına getirilir. Pasta tabanı yahut bisküi üerine yayılır fırına verilir.
Afiyet olsun.