View Single Post
Eski 17-11-2010, 22:31   #7370
zappie
Ağaç Dostu

zappie's Avatar

Giriş Tarihi: 07-09-2007
Sevgili Fahriye,
Gordugun aysbergin gorunen kismi Simdilik cicekli olanlari toparlamaya calistim. Digerleri de yavas yavas cicekleniyorlar. Havalar iyi gidiyor, balkondaki yavrulari henuz iceri almadim, saymaya cesaret edemiyorum! Bana da bir raf sistemi sart oldu.
Evet Olga demir ayak kullanmis. Yapi marketlerde belki seyyar bir sey bulunabilir. Ancak pencere onunde cok fazla ek isiga gerek kalacagini sanmam. Orasi Rusya, kisin gunes hic yok gibi. Ben ek isigi sadece mutfak dolabinin ustundeki koklendirme seralari icin kullaniyorum.
Etikete gore Suryamin burada uretiliyor. Internette bu isimde bir urun var ama benim kullandigim, ciceklere sprey yapmak icin ozel uretilmis. Cok amatorce hazirlanmis bir etiketi var, konsantrasyon vs. bilgi yok uzerinde. Afrika menekselerinde sulama suyuna karistirin diyor. Ben 1,5 lt suya 10 ml karistiriyorum, fitilli sulamada kullaniyorum, 3 aydir bir zararini gormedim. Tam sadece yaprak yapiyor diyecektim ki cok kuvvetli cicek saplari da belirmeye basladi. Resimdekini "kizim" degil "kocum" diye seviyorum. Kiz olamayacak kadar hasin bir goruntusu var

Butun menekse severlerin bayramini kutlarim!

Eklenen Resimler

zappie Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön