View Single Post
Eski 14-11-2010, 19:34   #343
tommikks
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 27-03-2010
Şehir: Aydın
Mesajlar: 6
yaptığım hatayı buldum , daha çok okumak gerekiyor anlaşılan,
şöyle;ilk 3-4 gün her gün suyu değiştirilerek acısının alınması gerekiyormuş ben yapmadığım için zeytinler olmuştu ama tadları acıydı , 2 haftadan sonra kapalı tutmaya devam edincede zeytinler çürüdü ve tadları yenemeyecek hale geldi...
demek ki sele zeytin yapımında kuru olduğu için çok dikkat etmek gerekiyor aksi halde zeytinler yanabiliyor anladığım kadarı ile...
eğer bir daha toplarsam yine deneyimleri burada paylaşırım bu seferlik yemek kısmet olmadı...

tommikks Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön