Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan
 Sevgili Aslaner,biberlerinizin çiçek açıp meyve tutmasına sevindim.Büyük ihtimalle o 2-3 tane küçük biberleri büyütüp yapraklarını dökücektir malesef.Malum artık sonbaharıda geçtik kış geldi sayılır.Keşke daha önce ekseydiniz biberlerinizi.Ama üzülmeyin üzerindeki biberler kendi halinde kızarsınlar onları saklayın tohum olarak.Baharda yani Martta ekin o tohumları bakın görün hiç zorluk çekmeyeceksiniz.Balkondaki ortamlarınada alışacaklar ve güneştende solmayacaklar.Ben zamanı gelince size tohumları ekmeniz gerektiğini hatırlatırım mesajla.Ama siz yeterki tohumları almayı unutmayın.Bu arada bende balkondaki biberlerimi söktüm artık bırakmışlardı kendilerini.
Selamlar.
|
bende cok sevindim gercekden

bütün yapraklari sari deqil ama sararip düsenler oluyor kisi alattigimizda eski halini alacakmidir peki emre bey? hem evin ici sogukda deqil sicak neden böyle bi durum söz konusu hava ve günesde aliyor gündüzleri :s üzerindeki biberlere dokunmadim 3 tane var ztn tohumlarini saklamicam farkli bi biber ekicem emre bey.benim suanda yeni cimlenmis biberlerim var o kadar cokki resmini cekip eklicegim buraya onlari kizgin güneste birakiyorum hic birsey olmuyor hersey icin tsk ederim
saygilar.