İyi günler Ramazan bey
Ben Amasya'da Yüksek öğrenim yapmış birisiyim
anlattığınız bu konu çok ilgimi çekti.
Bende Ağaçlar.net'e üyeyim ve buradan forumda yazılanları ilgiyle takip ediyorum.
Daha önce Noyan bey'in sitesini defalarca takip ettim ve bahsettiği türler çok ilgimi çekmiş, bu nedenle kapama ceviz bahçesi yapmaya karar vermiştim.
Bu amaçla yaptığım araştırmalarda Orman Bakanlığının özel ağaçlandırma kapsamında arazi tahsisi yaptığını öğrenip müracaat ettim. talebim uygun görüldüğünden adıma arazi tahsisi yapıldı.
Araziyi Orman Bakanlığından tahsisli olarak aldığımdan Yasal prosedürlerini tamamlamaya çalışıyorum.
Fakat bu arada takip ettiğim sitelerden Noyan bey'in söylediğinin olamayacağı sıklıkla bahsediliyordu, ben de Tokat-1 türüne, tozlayıcısı olarak da Yalova-3 türüne karar vermiştim, bu sizin anlattıklarınızdan sonra Noyan bey ile irtibat kurmaya ciddi olarak karar verdim, yasal prosedürleri tamamladıktan sonra acaba benim arazimi de gezmeye gelirmi?
Arazi şu anda proje hazırlanma aşamasında, 26.11.2010 tarihinde Çevre orman ve Projeyi hazırlayacak Mühendislerin gözetimlerinde tahlil için çukurlardan numune alınacak aşamaya getirebildik.
|