View Single Post
Eski 11-11-2010, 21:26   #18
alideryacengel
Ağaç Dostu
 
alideryacengel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2009
Şehir: ÇANAKKALE
Mesajlar: 218
sayın Ihlamurti.ben sadece son 20 ayda burda yaşadığım ve gördüğüm şeyleri anlatan şeyler yazabiliyorum.oysa bu sitede çok faydalı bilgiler içeren bölümler var.buralardan da faydalanmanızı öneririm.
faydalı olduğuna inandığım bu siteye bir tane dahi üye kazandırabildiysem sevinirim.
sayın barış ve ayşe.bizler huzur arayan , aradıkları huzuru da bu sessiz sakin köycükte kendimiz gibi yoksul insanların arasında bulan iki ihtiyarcığız.bu keyfimizi de birileri ile paylaşmaktan ve sizler gibi birilerinin moralimizi yükselten destekleri ile daha bir mutlu oluyoruz.
sayın nuri mürvet.karşılaştığımız aksilikler moralimiz yerinde olduğu sürece bize sorun olmuyor.iki yoldaş birbirimize destek olup kırıp sarıp üstesinden bir şekilde geliyoruz.evimizde bizimle yaşayan diğer yoldaşlarımız da bize destek veriyorlar.tavuğumuzun bize bir yumurta vermesi ya da kedimizin yanımız sokulup mırmır etmesi bizi keyifli ve yüksek moralli yapabiliyor.çok büyük ve üstesinden gelemeyeceğimiz bir aksilikle de geldiğimizden beri karşılaşmadık.


Düzenleyen alideryacengel : 11-11-2010 saat 21:29 Neden: imla hatası
alideryacengel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön