Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Delimus
Buna sadece yemden kâr olarak bakmamalı yani sadece çim yedirerek süt alamassınız olay meraların azlığı, her mevsim yeşil ot yedirebilmeniz ve bunun sindirime etkisi gine vereceğiniz arpa miktarını düşürerek maliyetten kâr.
Makinede birşey yok sarıcan Yalıtımlı ortam, klima ile iklimlendirme sadece su ile sulama,görünüşe göre tam emin değilim ama floresansla ışıklandırma.
Ben şuan fidelerim için iklimlendirme odası yapmaktayım son resimlerden sonra uzun florasans eklemeye bende karar verdim.Faydasını görmessem belirtirim fakat kalender19 un resimlerine bakılırsa yetirli görünüyor.Daylight sanırım daha büyük bitkiler için gerekli.
|
Sevgili Delismus;
Burada amatör denemeler için sormadım soruları. Ticari anlamda (makinanın veya arpa çimlendirme odası diyelim) satışını yapan ya da yapmayı düşünen arkadaşlardan bu malzemeyi satın almak istediğinizi düşünün. Bilmem kaçbin dolar ya da TL isteniyor. Uzun süreli sonuçları ben doğrusu merak ederim. Yani videolarda hayvanlar zevkle yiyorlar , sayın whiskhy'nin belirttiği gibi ilk haftanın sonuçları süper. Ama o kadar para vereceksem uzun süreli sonuçları merak etmem doğal olur. Soruların sebebi odur.
Bu arada senin çimlendirme odan şimdiden hayırlı olsun.