View Single Post
Eski 07-11-2010, 16:23   #330
dkp
Ağaç Dostu

dkp's Avatar

Giriş Tarihi: 24-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iris41 Mesajı Göster
paül beyin sitesinde atlasların farklı ceşitleride var getirmeyi düşünüyormusunuz ? siparişlerde büyük sarı acan türden edinmek cok isterim
Sayın iris41, Hoya dışındaki siparişleri soracağım.
Sayın ilkin, dört yılda neler yaptığımızı anlatsam, Paul mutluluktan uçar, dört yıldır 600-900 euro arası havale yapıyoruz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi delete61 Mesajı Göster
kasım aralık gibi taylant' dan sipariş verirseniz köklü ve çelik olarak pek çok hoya siparişim olacak listeyi hazırlamaya başladım, ayrıca aleya garden de fiyatlarını göremesemde Orkidelerde çok güzel görünüyor. Cevabınızı sabısızlıkla bekliyorum.
Sayın delete61, Orkide konusunda birşey diyemem, Tayland siparişi için, forumda başlık açılıp görüşülmesi iyi olur. Hatta ben de bir iki tür siparişi veririm.

Sayın kaktüs, merak ettiğim, bize bakışı nedir ? izin verdiği kadar fotoğraf çekeceğim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel Mesajı Göster
Sayın dkp hoyanız çok bereketliymiş
Çiçeğine bayıldım .
Sayın Jezebel , yaygınlaşmasına sevindim. İsteyen olursa çekinmeden çelik isteyebilir, keyifle gönderirim.
Sayın Oğuzhan, teşekkür ederim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elek Mesajı Göster
Lekelenmelerin yoğunluğu sanırım oksijenli su sayesinde azalsa da, gün ışığında özellikle verticillatada bariz şekilde belli oluyor. Ben önlemimi alıp ayırdım çelikleri, nemli ortamda bile ilerleme olmadığına göre mantar bile olsa ciddi birşey değil galiba. Ama kökten bir çözümü varsa bilmek güzel olurdu..
Sayın elek , lekelenmeyi hastalık olarak görmüyorum ama soracağım.

dkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön