Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ORGANİKKUDRET
Açık arazide dikim yaparken ne türlü bir dizin hazırlıyorsunuz? Yani üzüm asması düzeni mi hazırlıyorsunuz. Açık alanda bu durum zor ve külfetli olmuyor mu?
Pazar konusunda araştırmam çok yüzeysel durumda. Önce sağlıklı kudret narlarının salındığını görmem lazım. Ama hayırlısıyla bir yolu bulunur elbet. Çünkü kıymetli bir meyve olduğunu bilen oldukça yüklü bir kesim var. Nasipse o günler de gelir inşallah. Sizlerin yardımıyla uygun alıcılar da bulabilirim belki kimbilir. Şimdiden teşekkürler.
|
Benim bahçemde bolca limon ağacı var ben onların dibine ekiyorum.Hem gölge sağlıyor hemde sarılma imkanı veriyor.
Ağaçlara da bir zararı olmuyor.Malum Antalya da yaz cehennemden farksız.Aşırı sıcağa pek gelmiyor bitki.
Ben sadece kendi düşüncemi aktarıyorum.Anladığım kadarı ile baya bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.Özellikle kışın yapıyorsanız bu daha da artacaktır.Sera bile yeterli bir maliyet.Öncelikle pazar konusunu araştırmanız gerekirdi.Elbette ki elimizden gelen yardımı yaparız ancak yine de karar sizin.
Allah kolaylıklar versin.