Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat
Sayın Hocam işiniz çok biliyoruz ama bu bizleri ihmal etmeniz için sebep olamaz ki? 
|
nurcanaybay; Ben de merak ettim ,nerelerdesiniz ?
Canım arkadaşlarım;
Pazartesi gününden beri, Samsun' dayım. Geldiğim gün ile birlikte kendimi son derece tempolu bir çalışma içinde buldum. Havaların güzelliğini fırsat bilerek, hızla işlerimi bitirmek istiyorum. Yağışlı havalarda yapılamayacak işleri öncelikle yapıyorum. 5 yaşına giren fındıklık ta sık olan öbeklerin sökülmesi, söküm sonrası ortaya çıkan çukurların doldurulup tesviyesi öncelikli idi. Her ne kadar, bu işleri, mekanize bir ekip yapıyorsada, benimde bizzat işin başında olmam gerkiyordu.
O iş bugün bitti. Hatta, İstanbul' dan getirdiğim yaklaşık 10-15 yeni çalıyı da bugün toprakla buluşturdum. Yarın ve ertesi gün, bahçenin çayırlarının biçeceğim.
Özetle; bu güzel havalarda işlerimi bitirebilmek için gün boyu çalışınca, geceyi buradaki dostlarıma ayırmak zorunda kaldım. Eşim üyemiz değil! Ama sitemize benden fazla giriyor. O söyledi. ''Yücel Bey ve Nurcan Hanım seni arıyorlar.'' Diye. Bende hemen klavyenin başına geçtim.
Dostlarım;
Birkaç gün içinde işlerimi hafifletebileceğimi sanıyorum. O zaman, foruma daha sık girebileceğimi düşünüyorum.
Aradığınız için çok teşekkürederim.
Saygılarımla..