Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ORGANİKKUDRET
Teşekkürler dlk.
Ben bu kış sera ortamında kudret narı yetiştiriciliğine yöneldim. Daha önce örtü altında kudret narı yetiştiren var mı onu bilmiyorum. Kimyasal ilaçlar kullanmaktan yana hiç değilim. Mümkün mertebe doğal haliyle ürün elde etme yoluna gidiyorum. Mikoriza kullanarak dikim yaptım. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Tabi benim başarım;ülkemiz için yeni ve kıymetli bir ürünün kazanımı, yeni iş sahaları olarak yansıyacaktır. Tecrübe sahibi yetiştiricilerimizden de bilgilere hep açığım. Serada ekim yapmış kişilerle de(eğer varsa) bağlantıya geçmek isterim. Zira kudret narının sera ortamındaki tavrı ile ilgili iletişime geçmek bitkilerimin akıbeti için çok faydalı olacaktır.
|
Sevgili kardeşim öncelikle hayırlı olsun.Güzel bir yola girmişsin umarım yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın.
Ben Nisan ortalarında açık araziye ekerek yetiştirdiğim için sana ne yazık ki bu konuda yardımcı olamıyacağım ama deneyimlerini burada paylaşırsan takip ediyor olacağım.Bilgilenmek isterim.
Peki anladığım kadarı ile baya yüklü bir üretim yapacaksınız.
Pazar konusunda bir araştırmanız oldumu?
Zira bilimndiği üzere pek tanınmıyan ve günlük kullanımı ise hiç olmıyan bir ürün.
Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
Kolaylar gelsin.