Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Badee
bence artık su hınt tavuklarını horozlarını kumesten kaybet bıldık etlenıcek anac tavuklar al ayrıca bu tavukları nerden alıyorsan sana hep kart tavukları gagalıyor aldıgın ferık olsun yuzune baktıgında anlarsın genc oldugunu tavugun tuyerlındende anlarsın.Dıyer tavukların yumurtluyormu?Bence bu hıntlerı kaybet adam gıbı tavuklar al besle sakın sesız hıntlerın oldugu yerde herzaman kavga olur.Bu tavukta hınt kırması hep aldıkların kırma hınt veya hınt hepsını yok et adam gıbı köy tavugu al profılıne koydugun gıbı.
|
selam bade,
evet hintleri yok edicem ama, kesilemeyecek kadar küçükler. büyümelerini bekliyorum, son aldıklarımı da köyden aldım babanemden, yeni yumurtlamaya başlamışlar. Bi kızıl var köy tavuğu, çok güzel ve hanım bi kızımız, onu çoğaltmayı düşünüyorum ama ne yazık ki bu hintlerin kesilecek duruma gelmesini beklemek zorundayım. canım hala çok sıkkın horozla tavuğun kavgasına, yarın kavga etseler de ayırmamaya karar verdim. gün boyunca kanlı yüzlerine bakıp üzüldüm. ne olursa olsun yarın ayırmıcam, hangisi yeniyorsa diğeri kavgadan vazgeçer çekilir diye umut ediyorum. inşallah birbirlerini öldürmeden sular durulur.