Biraz önce o bölgede aşırı kar yağışı haberi aldım. Telefonda Tuncaya anlattım. Çamlıca daki alabalık çiftliğinden yukarıda ki gölet 14 km. Yol güzergahi ormanla kaplı olduğı için kar alma olasılığı yarı yarı ya fark eder.çıkışta küçük su geçişleri var sık sık. Oralar donmuş olabilir. Birde önerdiğim yer eğer gölete kadar çıkamazsanız , 8.km gibi bir alabalık çiftliği ve geniş bir alan var. O çiftlik faal değil ama binaları ve havuzları duruyor. O alanda kamp atabilirsiniz.İçme suyu da var

). Yol güzergahında İstanbulda ki Su şirketlerinin Su toplama ve pompa istasyonlarını göreceksiniz. Köyden çıkışta ilk başta %20 meyilli bir rampadan çıkıp daha sonra flora su nun pompa istasyonunu görürsünüz yol oradan sağa kıvrılır ufak su geçişleri ile güzel bir meyille açıklık alana ulaşırsınız oradan bütün ovaya hakim bir yere gelirsiniz(Adapazarı-Hendek ovası). İleride terkedilmiş alabalık çiftliğine ulaşırsınız. Aşağıda sağ yamaçlarda tek tük evler ve fındıklıklar vardır.Eğer gölete kadar devam etmek isterseniz sakın yol ayrımını karıştırmayın .Yol ayrımını hissedersiniz zaten. Sık ağaçlıklı bir bölgedir. Sağa doğru yani zirveye doğru bakarsanız tepe de bir kubbe bina silueti görürsünüz. Orada türbe var.sol tarafa bakarsanız çok büyük ağaçlar var ortada bir boşluk 2 araç geçecek kadar yolu hissedersiniz. 150 mt kadar gidince göleti ,(Kardan görebilirseniz çayırlık alanı)ve karşı tarafında büyük ağaçlar arasında barakaları görürsünüz.Sizin kadar bende heyecanlandım.
Sağlıcakla gidin ve gelin
Not: O bölgede telefonlar çekiyor.
İlave olarak Şaban abinin eski ortağı Adapazarında ki Metin in telefonunu vereyim 0532/ 251 92 08