Sayın Dogasever,
Daha önce de yazdığım gibi, arkadaşımızın kullanıcı adı “acemi caylak”. Bence de kendileri hakikaten tam bir “Usta” oldukları halde, tevazu göstermişler ve bu ismi seçmişler.
Sizin kendisine birçok mesajınızda, hatta bu başlık altında bile “Acemi Usta” diye hitap ederken birden “Sayın Çaylak” diye hitap etmenizi yadırgadım. Hitabınız “Sayın acemi caylak” şeklinde olsaydı belki de farkına bile varmazdım, nihayet bu arkadaşımızın kullanıcı adıdır. Tartışmalar nedeniyle “Usta” demekten vazgeçmiş der geçer ve anlayışla karşılardım.
Burada tartışanlar, projeden ziyade projenin zamanlamasını ve şeklini eleştirdiklerini defalarca belirttiler. Burada olduğu gibi, eleştirinin-tartışmanın faydalı tarafları da vardır. Proje bir aylık idi sonradan iki aya çıktı, şimdi de iki yıllık ücretsiz EM sağlayacağınızı söylüyorsunuz. Görüyorum ki iş inada bindi, iyi de oldu. Böylece, iki yıl sonra da olsa, inşallah amacınıza ulaşırsınız ve bölge halkı da rahata kavuşur. İnanıyorum ki, projenin başarıya ulaşabilmesi için, zamanlama ve şeklini tenkit edenler de en az sizin kadar mutlu olacaklardır.
Saygılarımla.
|