Öyleyse, Sayın Gündoğdu'yu Ergene sayfasına yönlendirmeden önce "Etkin mikroorganizmalar" veya "Toprak ve Mikroorganizmalar" sayfalarına ya da daha da önemlisi kendi Belediyesinden veya Kaymakamlığından bilgi alması için bu mercilere veya EM Uygulama haberlerini yayınlamış olan yerel basına (Örneğin, en son Frekans gazetesi'ne veya diğer gazetelere) de yönlendirebilirdiniz. Konu zaten Sn Gündoğdu da değil.
Fanatizm ve feodal ilişkiler yüzünden böyle güzel bir proje maalesef böyle bir platformda tartışılamadı. Birçok kişi projenin ne olduğunu dahi bilmeden görüş bildirdi. Daha ilk mesajda suçlandık. Bazı kişiler, aynı takım tutar gibi saf tuttular. Hepsinin ötesinde, benim de ortağı olduğum şirketimiz yolsuzlukla suçlandı. Bunu nasıl mazur gösterebiliriz. Suçlayanlar bunu neden ispatlamadılar?
Böyle bir ortamda benden proje hakkında bilgi istenmesi de zaten hiç doğru değildi. Bazı kişiler de sırf tartışmanın içinde ben olduğum için bunu Doğasever başlattı dediler. Gerçekleri ve tartışmanın nasıl ve neden başladığını Sn Malina yukarda yazdı. Benim ekleyeceğim fazla bir şey yok.
Ergene'yi temizlediğimizde, bir gün birlikte gider balık tutarız. İnşallah o günler çok uzak değil. (Biliyorum şimdi birileri yine eline kamerayı alıp dereyi çekmeye başlayabilir ya da olta atıp balık bulmaya çalışabilir.) Bu yapılan 2 aylık deneme veya ARGE projesinin amacı dereyi temizlemek değildi). Bu işin olması için çok başka, farklı ve hiç düşünülmedik planlarımız var. Yapınca herkes görecek...
Düzenleyen Dogasever : 27-10-2010 saat 00:36
|