View Single Post
Eski 23-10-2010, 18:03   #372
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster
Sn lilium la aranız da bilmediğim özelden bir sorununuz yoksa, olmadı, yakışmadı, kendisine bir özür borcunuz var.

Hiç boşuna uğraşmayın, sizi seviyoruz..
Sevgili Zeytinlibahçe; kişiyle hiç bir özel ve ya şahsen yazışmışlığımız görüşmüşlüğüm yok görüşmem de zaten. Özüre gelince onu da istemem onun özrü de şeytanın allaha yakınlığı kadardır.
Bakınız çok uzatmamak için çok gerilere gitmeyeceğim.
Alıntı:
Uzak bahçeler, sahipsizliğin öfkesini ağaçlarından çıkaran bir arkadaşımızın dramından başladı.
Diyor,
Bende
Alıntı:
Sayın malina ben muhatap olamayacağım, şu arkadaşımıza sorarmısınız ben nerede ağaçlarımdan öfkemi çıkardım nerde böyle bir yazı görmüşte böyle bir yazı yazabiliyor açaba.

Bu hakaret değilmidir.
Bırakın özürü insan bir pardon derya, düzeltmeye bakarmısın
Alıntı:
Uzak bahçeler, her nasılsa bir nedenden (nedenin sahibi yayın izni vermedi).
Burada da sevgili bozana yazdığı mesaj,
Alıntı:
Yahu...Ben burda çok sevdiğim bir insanı sürüncemede kalan bir şey yüzünden kırıp, parçalıyorum. Canım sıkkın. Sen kalkmış neler anlatıyorsun.
Aslında kızdığım insanı demek istiyor.
Bana
Alıntı:
Senin canın sıkılmış yine.
Kimin canı sıkılmış belli olmuyor mu?
Alıntı:
QUOTE=Lilium;613617]Yıllar önce kurmuş olduğum zeytin bahçesini köklemek zorunda kaldım. QUOTE]

Sayın lilium. Sizi yazı konusu yaparken kullandığım mantık ve kelime kendi açıklamanız içinde var.
O mesajı okuyanlar çok üzüldüklerini açıklamışlardı, Sizin o olmayan mantığınız o cümleden öfkesini ağaçlarından çıkaran olarak algılıyorsa sizin algılama ile sorununuz var benimle değil.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
.
Kendi adıma şunu söylemeliyim. Zaman bir şeyi hazmetme, taşların ve kavramların yerine oturması, limitlerin ortaya çıkması, beklentilerin, olabileceklerin ve olamayacakların şekillenmesi açısından bazen çok önemli bir gereklilik olabiliyor. Bu konuda da bence öyle oluyor.
Alıntı:
Ne anlamalıyım bundan. Ne anlattığınız bana göre açık. Başkalarına göre? Açık yazın. Anlaşılsın.
Başkaları anlıyor da sizde algılama zaafı var.
Şurada dandamı bir şey anlamadınız.
Buradandamı
Alıntı:
Ya lilium, amma attın be. Senin canın sıkılmış yine.

Hem muhatap almıyorum diyorsun, hem bulaşıyorsun. Canın yanıncada mızıkçılık yapıyor, malinaya şikayet ediyorsun. Mektep çocuğu gibisin.
Sizin gibiler benim canımı yakamaz, kılımı bile tepiştiremezsiniz. Si kimsiniz ki, canımı yakacaksınız.
Mektep çocuğunu bile hakir görürsünüz ama ondaki saflığı temizliği doğallığı göremezsiniz.
Siz paylaşımın bilginin ne olduğunu bilemezsiniz, toprağın ne olduğunu nereden bileceksiniz, işte mesajın.
Alıntı:
Benim UBYİ'de elde ettiğim en büyük kazanç insanları tanımak ve sosyalleşmek oldu. Ortada gezinen bilgi akışı çok da umurumda değildi. Ben çoğunu almadım, ilgilenmedim. Kullanmaya da vaktim olmadı. Olduklarının da büyük bahçecilikte ekonomik olmadığını ya da sanılan yararı vermediğini gördüm. Ben bahçemi profesyonel destekle götürdüm.
Eli toprağa deymemiş kazma kürek nedir bilmeyen bir şey yetiştirip büyütmeyen biri bana ahkam kesmeye kalkmasın, onlar yaprağı para, dalı dolar görürler.

Bunlar size cevap değildir, cevap hakkımı daha saklı tutuyorum.

Aslında cevap vermek te istemiyorum değmez, Biri şunun sesine keserse konumuza kaldığımız yerden devam etsek.

Düzenleyen Lilium : 23-10-2010 saat 23:17 Neden: meyvelitepenin mesajını ayırdım.
Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön