Azarlanma üstüne güzel bir araştırma yapmışsınız. Tamam. Ben ezberden kısaca anımsattım. Bana yazının verdiği his, vurgu azar gibi geldi. Siz böyle değil diyorsanız, kabul ediyorum. İthamımı geri çekiyorum.
Orda bahsettiğim alış-veriş amaçlı yazışma isteği forumun kurallarını-işleyişini bilmemekten kaynaklandı. Anlatmaya çalıştığımda madem bir web sitesi kurulamadı onun işlevini burdan yapabilirmiyizdi?
Satış amaclı web sitesi kuralım derken siz birden farklı bir düzen yapmış herkese ayrı konu açmaya yarayacak biçimde düzen yapmıştınız. Forum dışında web sitesi kuralım derken forum çerçevesi içinde kalmıştık. Ben bunun ne işe yaradığını anlamamıştım.
Tüm bunlar ne işe yarıyor bir sonuca vardık mı?
Şu 183 nolu mesajdan alıntıladığınız parçanın son cümlesi, anlaşılması zor dediğim fikirlerinizden bir örnek vermek için denk geldi.
Ortak ve kesinlikle farklı bir oluşumun katma değerini yaratmaktır bence birlikte yapmamız gereken.
Ben bundan ne anlamalıyım? Pek anlaşılır cümlemi.
Bir oluşumdan bahsediyoruz, kendisi dururken katma değerini yaratıyoruz.
Kesinlikle dalga geçmiyorum ve ben bunlardan bir şey anlamıyorum. Anlatmaya çalıştığımda bunlar. Ortada olayın kendisi yok lafı var. Acaba katma değeri dediğiniz bu yaptığımız laflar mı?
Tamam anladım; Biz bir iş üstüne konuşuyoruz ama bu süreçte edindiğimiz deneyim ve bilgi katma değeri oluyor. Yanıldım mı?
Böyle kitabi çümleleri anlamak zor bakın aylar sonra anlaya bildim. Zor işmiş bu doğal tarım.
|