Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki
Baştan beri bu iş bu şekilde olmaz diyen kimdi? Konunun biraz fazla üstüne gidince "satış istiyorsanız alış veriş bölümü var oraya gidin" diye azarlayan kimdi? Sizinle kötü olmamak için lafı yutup sustum. Ben öncesinde de aynı bendim
|
Kimseyi azarlamak haddim olmaz.
#
181 nolu mesajda;
Alıntı:
Açtığımız konu başlıklarında kendimizi satıcı olarak tanımlayıp, bahçenin gidişatı hakkında teknik bilgi ve haberler ve de ürün tanıtımları dışına pek çıkmadan alış-veriş amaçlı yazışmalar yapsak. Nasıl olur?
|
demişsiniz.
#
183 nolu mesajda da;
Alıntı:
buradan veya başka yerden satış amaçlı yazışmalar yapmak için ortak bir oluşuma da ihtiyaç yok. Bunu istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde ve yerde, bu güne kadar yapıldğı üzere bireysel olarak yapabilirsiniz zaten. Ortak ve kesinlikle farklı bir oluşumun katma değerini yaratmaktır bence birlikte yapmamız gereken.
|
Diye yanıtlamışım.
İsteseydiniz belirttiğiniz üzere alış-veriş amaçlı yazışmalar yapabilirdiniz. Buna bir engel yoktu. Hâlâ da yok. Nitekim buradaki alış veriş başlıklarında ve başka yerlerde gayet güzel alış veriş yapan arkadaşlarımız da var. Yanıtımda da onu söylemişim zaten.