Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bozon
Sayın Lilium;
Kızmanıza gerek yok. Bahsedilen "deli", benim. Bundan da gocunduğum yok. Zaten burada akıllı insan olduğunu da sanmıyorum. Akıllı(!) insanlar sorunları çözmekle uğraşmaz. Kendisine bulaşmaması için çabalar. Gerisi onların umurunda değildir.
Adeta tüm Dünya'yı karşına alıp, mevcut tarımın yanlış olduğunu söylemek akıl işi mi? Gerçekten zor bir işe soyunmuşuz. Buradan hiç bir şey çıkmasa bile, oluşan bilinç dünyaya değer bence.
Lütfen, iyi ilişkilerin zeminin "saygı" olduğunu unutmayalım.
|
Sayın bozon,
Baştan sona bütün UBYİ konusunu okudunuz mu?
Bahsedilen deli siz değilsiniz. Burda konunun açılışından beri yazan bir grup insanız. Aylar öncesine dönüş yaparak başlayan bir yazıda siz nasıl olabilirsiniz ki!.. Daha yeni geldiniz.
Burda akıllı insan olduğunu sanmıyorsanız siz de burda olduğunuza göre ne oluyursunuz.
Demek akıllı insanlar sorunları çözmekle uğraşmaz, kendine bulaşmaması için çabalar. Ne güzel okudukça sizi daha iyi tanıyorum. Ne yüksek karakter! Yazmaya devam edin.
Hangi dünyayı karşıma alıp da mevcut tarımın yanlış olduğunu söğlemişim. Biraz açıklasanıza. Mevcut tarımdan kastınız konvansiyonel yöntemlerse burda herkes ona karşı. Doğal tarıma gönüllüyüm derken bu söğledikleriniz akıl işi mi?
Yazın, yazın...
Buradan bir şey çıkmazsa oluşan bilinç nasıl dünyaya değiyor. Valla hiç bir şey anlamadım.
Olur.
İyi ilişkilerin zemininin saygı olduğunu unutmam. Siz de burada akıllı insanlar olmadığını unutmayın.
Yahu...Ben burda çok sevdiğim bir insanı sürüncemede kalan bir şey yüzünden kırıp, parçalıyorum. Canım sıkkın. Sen kalkmış neler anlatıyorsun. Konuyu bilmiyorsan kendi tabirinle akıllı insan ol bulaşmaması için yorumlama.