View Single Post
Eski 21-10-2010, 22:12   #67
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
İç ve dış kap kurallara uygun olarak hazırlandı. Bu arada kalın tel almak için gittiğim elektrik malzemeleri satıcısına sudan etkilenmeyen bant var mı diye sorduğumda " Eriyen Bant" diye ilginç bir bant verdi. Bu malzemeleri hiç tanımadığım için de ilginç gelmiş olabilir

Esneterek sarmamı önermişlerdi. İlk şoku bantı esnetirken 2 katlı olduğunu farkedip, ilk katın yırtılmaya başlamasıyla yaşadım Eee, yapıştırıcıya benzer bir malzeme de yok Yırtılmayıp sadece esneyen içteki malzemeyle destek telini sarmaya başlayınca olayı kavradım. Bant üstüste gelince ayrılmamacasını yapıştı. Sağlamlaştırıp, bir süre sonra olmadı baştan sarayım dediğimde ise, tüm bandın eriyerek enli ve saksı şeklinde, neredeyse kaynaşarak tek parça haline geldiğini gördüm.

Saksıya destek monte etmek için mükemmel bir malzeme . En azından şimdilik öyle. Sevgili Hydrosuccess'in dediği gibi iç saksıyı destek yardımıyla çıkarabileceğim kadar sağlam.

Veterinerimizden Diatomit'i bulabileceğimi düşünmüştüm. Silika içeren başka bir malzeme ile hazırlanan kum vardı. Umarım yarın diatomiti de alıp denemeye başlayabilirim.

Name:  IMG_3143.JPG
Views: 1723
Size:  37.1 KB

Düzenleyen maki01 : 21-10-2010 saat 22:31 Neden: Foto eklendi.
maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön