View Single Post
Eski 20-10-2010, 10:23   #108
Estergon80
Ağaçsever

Estergon80's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2010
Bende yeni taşındığım evde malesef kedi sorunu ile başbaşa kaldım. Çiçek neysede sebze meyve yetiştirme konusunda acabalarım var sonuçta kedinin çişinde tokso plasma hastalığı var ve kadınlarda çocuk sahibi olmaya engel bilenleriniz vardır. Konuyu baştan sona okudum. Ben tam bir hayvanseverim kedi köpek sever değil hayvan sever yılanı bile yaratılış sebebi yüzünden severim.
Ama evcil hayvanları besmemenin o hayvanın sağlığı açısından da evde olması gerektiğine inanırım. Kedi besliyorsam bir odayı onlara tahsis ederim istediğim kadar bakarım sokağa salıp ne kavgalarla canlarının yanmasına ne de hastalık kapmasına izin vermem.
Hemen yanımızda bir evde yaklaşık 7 kedi yaşıyor hemen yandalar ve sürekli bahçemdeler eve bile girmeye çalışıyorlar.
Bende ne yapabilirim için girdim siteye ama malesef bu tip sitelerde karşıt görüş olunca konu çok farklı yerlere gidiyor.
Kimsedi hayvan sever diye sorgulayamazsak sevmiyor diye de sorgulayamayız fikrim. Kullanılan bir yanlış cümle çok uzamış konu gereksiz yerlere çekilmiş.
Şimdi buluduğum sonuca geliyorum bahçe sorunu dışında lüx motorsikletlerin en büyük düşmanlarından biri de kedidir. Bir motorsiklet sitesinde ''Eter'' kokusuna asla yaklaşamadıkları yazılmış. Acaba kullansam bunu ki bulunuyormu bilmiyorum sokak iki bacaklı hayvanlarla dolu kötü emellere dair birşey eter malum. Bahçe çevresinde kullanmış ya da duymuş biri varmı?

Estergon80 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön