View Single Post
Eski 19-10-2010, 12:54   #11
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yasarugur Mesajı Göster
Sn lilium hocam,ekim ayının ortalarına geldik cevizler toplandı ,cevizci arkadaşlardan benim şu cins ,su yaştaki ağacımdan bu yıl şu kadar verim aldım bu sonuç iyiydi ya da ben geçen yl daha iyi verim almıştım, bu yıl şu sebeplerden daha az verim aldım diye bir sebep-sonuç bağıntısı hakkında mesaj gelmedi değil mi,ceviz hakkında o kadar yazışıyoruz,iyi haberler alsak da heyecanlansak ve sevinsek ne güzel olurdu diye düşünüyorum.
Ben çevremdeki arkadaşlarla bu gibi konuşmaları fırsat buldukça yapıyoruz.

Sanırım sitede cevizle ilgilenen arkadaşlar ceviz konusunda ya çok yeniler ya da yetişmiş kapama bahçeleri olmayan arkadaşlar, dediğiniz gibi bu konularla ilgili konuşmaları yapmak güzel olur.
Bu konuşmaları yaparken de bazı sınırlamalar koymamız gerekiyor, zira cevizdeki verimliliği doğru konuşmak için en az cevizlerin 5 yaş üstü olması gerekir, diğer konuşmalar bilgilendirmeden ve ya söylemden öteye gitmez.

Bilmiyorum sitede 5 yaş üstü en az 50 ağaç kapama bahçesi olanlar varmı, varsa ayrı bir başlık açılıp konuşur bende severek aranıza katılırım.

Özel bir not: galeriniz mesleğinizle hiç bağdaşmıyor sizden daha çok güzel fotoğraflar bekliyoruz.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön