View Single Post
Eski 17-10-2010, 19:38   #1334
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Beşiktaşlı bir mahallede, Beşiktaşlı bir ailede doğmuş, gençliğinde açık tribünde yağmur altında maç izlemiş, maça giderken peşine takılabilmek için amcaoğullarını bezdirmiş biri olarak, UEFA ve şampiyonlar liginde bize müthiş bir sevinç yaşatmış GS'ye kızmak ne mümkün ?
Ama sevgili Sevim Hanım, bildiğiniz siyah- beyaz çiçek var mı ?

Yeni çiçeklerinizi güle güle büyütün, fotoğraflarını da bizlerle paylaşın.
Ben bu aralar çiçek almaktan kaçınıyorum, malum kış geliyor. Hepsini içeri almak mümkün değil. Yine de dayanamayıp kalanşo aldım geçen gün. . Mutfak balkonuna koydum, gözümün önüne.....
Çiçeklerim pek durgun, dört gözle tomurcuklanan kasımpatılarımı bekliyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Cimboma biraz kızgın mı bakıyoruz yoksa Olur mu hiiç Ne yapsam orkideyedemi el atsam

Havalar dengesizleşti ben de iki gündür balkon düzenlemeyle uğraşıyorum. Ne çok işim varmış. Bir arkadaşımın serasından gaura aldım pembe çiçekli. Beyaz çiçekli de varmış Adalet hanım söyledi ama orada yoktu aklımda kaldı. Bir iki tane yeşil bitki aldık.

Kırmızı ve beyaz çiçek açan oya arıyordum. Arkadaşımın fidanlığında varmış boşuna aramışım. Orman fidanlığında da varmış üstelik, getirecekler. Bir de manolya fidesi. Eşime orman işletmesinin fidanlığına gidelim dedim. Yan çizdi.

Eklenen Resimler

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön