View Single Post
Eski 15-10-2010, 04:17   #274
acemi_caylak
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-11-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki Mesajı Göster
İsterdim ki burda inandığımız dünya görüşleri üstüne fikir alışverişinde bulunurken, tarım tekniklerimizi paylaşır ve geliştirirken, bir yandan da satış deneyimi kazanacağımız bir web sitesini kursaydık. Hiç bir şey olmasa da deneyim olurdu. Benim rafa koyacak ürünüm yok ama var olan arkadaşlara bir iki katılım ile hoş olurdu. Olmadı. Sağlık olsun. Her şeyde hayır vardır diyorum.
Sevgili Bayindirmevki,

Ürünün olması gerekmiyor zaten. UBYİ'nin üyelerinden birisi olarak açıkça belirteyim, geçmişte yapmış olduğun öneriyi çok fazla tartışmadığımız ortada. Zeytin mevsimi geliyor, benim fıstıklar tuzlu fıstıklarla aynı raflarda yerini almak üzere bekliyor. Henüz aramızda net bir karar olmadığı için ben buradan bile bir duyuru yapmamıştım. Kısacası bu işe bir çözüm bulmak gerekiyor.

Aslında bu işin bu kadar sürüncemede kalmasının nedeni de, üyelerin çoğunun bu işi henüz tek gelir kaynağı olarak görmemesinden kaynaklanıyor. Çoğunluk şimdilik bahçeye ve bağa bolca para harcamakla meşgul. (Ayhan Kaptan gemiden kazandığı parayı, ben ve sen maaşımızı, Ensar fabrika parasını şimdilik bu işlere harcamakla meşgul. Tam bir "bas bas paraları Leylaya" durumu.) İçimizde bir tek Meyvelitepe'nin daha bu oluşum şekillenmeden kendi çabaları ile attığı adımlar var. Ancak Sn. Bozon gibi katılmaya niyetli arkadaşlar ve Sn. Kamil35 gibi üye arkdaşlar bizzat bu işi geçim kaynağı olarak yapıyor ve yapmak zorundalar.

Bu konuda diğer arkadaşlarda görüşlerini yazdıkça konu olgunlaşır diye düşünüyorum. Şimdilik hiç bir alternatife hayır deme lüksümüz yok.

Düzenleyen acemi_caylak : 15-10-2010 saat 08:47
acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön