odamin 3 trfi camlarla kapli ve yere kadar camlarim dachim cok asagida isk süzme geliyor sanirim tam direk almiyor her cumartesi kuvete susyu dolduruyorum ciceklerimi sirayla suya batirip cikartiyorum fazla birakmiyorum 5 e kadar sayiyorum.suyunu süzunce vazolara tekrar koyuyorum .vazolarim cam saydam yani ve ic korplarida saydam plastic köklerine isi ve isigin gelmesine önem veriyorum birde hepsi ayni yerlerde birbirleriyle neredeyse yapisik birakiyorum.orkideler tek kalmayi sevmiyorlar birde iki haftada bir gübre koyuyorum suya .eger cicekliyse orkidelerim iki hafta susuz birakabiliyorum yanlarimda hep ara ara bardakta su birakiyorum cok seviyorlar ama camlarim perdeli degil sadece catim belki biraz gölge yapabilir.saat 2 en sonra o camdan hep günes geliyor saat 6.7 ye kadar günes görüyor birde cok seviyorum ve konusuyorum bence en önemlisi bu sanirim dedim sadece merak ve hoby acemiyim yazim berbat ama benim sanirim orkideler hakkinda bilgi edinmeye hakkim var bunu kimse engelleyemez burdan bilgi alirmiyim bir daha sanmiyorum.bu siteye girmeyide düsünmüyorum herkeze bol orkideli günler .yazim icin elestiri aldim almanyada dogdum ankarada kaldim 3 yil is sebebiyle bukadar türkce yaziyorum k.bakmayin byy
|