Merhabalar bu gün yeni üye oldum sitenize tesadüfen rastladim ve inceledigimde gercekten mükemmel bi site ve tüm konuyu okudum sizlere bir kac sorum olacak temmuz ayinda kendi kuruttum biber tohumlarimi ekmisdim temmuz ayi sonunda cimlenmeye henüz yeni baslamisdiki tatile gitmek zorunda kaldim ve komsuya birakmak zorunda kaldim... sasirtma fln hic birsey yapmadim ve döndügümde baya bi büyümüsdü ama kökleri biraz disarda gibiydi o halinin resmini ekliyeyim önce..
sora 8 tane fidanimi farkli bi yogurt kovasina sasirttim 8 tane birden hepsini ekdim bilmiyordum cünki...
o resmide ekliyeyim.
bu haldeyken 1 ay gibi bi zaman sürecinde büyüdüler ve asagidaki resimdeki halini aldilar.
apartiman bahcemizden aldigim toprak ile yetisdirdim bu biber fidelerimi fakat bu zamana kadar hic gübre fln kullanmadim yapraklari gayet saglikli gözüküyor. torf toprak kullanmami ve 8 fiyeti ayirmami önerdiler bana genis bi saksida 3er tane olsa yeterli dediler. bende bu gün cicekciden aldigim torf toprakla ayirdim 2 saksi olarak torf toprakla kirmizi topragi karisdirip ayirdim. ( kirmizi toprak torf topraga göre azinlikda)
simdiki hallerinin fotograflarini yükleyip asil soruma gelmek istiyorum.
1.
2.
biberlerim bu zamana kadar cicek acmadi acaba simdi saglikli yetirsirmi ? hic cicekde acmadi saglikli yetisip mevyesini yiyebilmem icin ne yapmam lazim yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar. kaloriferli evde oturuyorum ve sabah günesinde güneslendirip havalandiriyorum sora iceri aldigimda isik gören bi yere koyuyorum yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar bide bu günden sora sulama seklim sizce nasil olmali ?