View Single Post
Eski 10-10-2010, 18:43   #26
Badee
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 30-09-2010
thares renk benzıyor ama benımkı hıntle yerlı tavuk kırması bıraz daha ayaklı 3 aylık varama cok üzüldüm yanı evden cocuk kayboldu sankı kendım büyüttüm bide.Diyer iki aylık olan denizli kırmaları beyaz onlar ayrılmaz ıkılı biri kaybolmustu gene aksam olunca geldı akıllı hayvan bu bıraz aptalca idi zaten aksam olunca cıkar gelır dedım ama gelmedı.Tek üzüntüm ölmemıstır umarım bırı yakalamıstır dıcem ama yakalamakta bıraz zor onu.Kayboldugu saat ogördugum yere 2 dakkada gıttım ama sıra kadem bastı hayvan yok üzüldüm iki gündür aklım onda kaldı ben cok duyarlıyım hayvanlar konusunda inanın dün gece yagmur yagdı kaybolduktan sonra gece uyuyana kadar acaba ıslanıyormu acaba nerde dıye üzüldüm.Zaten 4 tane vardı ıkısı denızlı kırması 2 aylık biri kaybolan hint kırması birde yetıskın tavuk var oda köy tavuğu ile hint karması yetıskın tüyden yenı cıktı.Horoz bulundurmuyorum ben tavukların tüylerını cok bozuyor horoz ama bu ara gereklı olcak sanırım tavuk horoz gıbı cagırmaya basladı ufaklıklarıDomınatlık yaptırmamak lazım gıbı gelıyor ama horozda yagmur camur ıslak zamanlarda mahfedıyor tavukların tüylerını.

Badee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön