Ben daha evel yazmıstım 4 tane var bende ıkısı denızlı kırması beyaz 2 aylık varlar enfazla bırı tavuk buyuk hint kırması, birde hint olan var 3 aylıktı bu üc aylık olanı dün iki kazdan ürkmüs ve dikenlık bır arazının ıcıne doğru kacmıs ve geri gelmedı aradım gıttım baktım bulamadım bır dikenın ıcıne felan gırmıstır cıkar gıdaklar dıye kullagımı tüm aksam kabartım dinledım ama ses seda yok dün cıkmadı ortaya sabah cıkar berkı dedim ama gene cıkmadı.Cok üzüldüm acıkcası insan yetıstırınce kendı eli ile cok üzülüyor gelmedı gerı bırının yakalaması ımkansız acayıp hızlı ve ucuyor onu yıyecek bıseyde yok etrafta baska tavuk besleyende yok onun gıde bılıcegı uzaklıkta cunkı bılıyorsunuz belırlı bır uzaklıga kadar gıder tavuklar sonrası oralarda kalırlar.Burda kötü olan gittiği yerden benim evin duvarları görunuyor kayboldugu yerden ama oraya hıc salmamıstım kendı bahcemde dolastırır sonra sokardım ıcerı daha evel bırı öyle gıtmıstı ürküp aksamı cıka gelmıs duvarın oralarda cıyaklamıs gıdıp almıs gelmıstım ama bu gelmedı cok sınır oldum ve üzüldüm umarım bırı yakalamıstır dıcem ama yakalamak ımkansız onu cok hızlı.
|