View Single Post
Eski 05-10-2010, 22:13   #27
memlin
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-08-2010
Cevaplarınız için teşekkür ederim;
Lakin amaç ve isteğimin yanlış anlaşılmasına neyin sebep olduğunu anlamamış olmakla birlikte, Mesajlarınızıda çok dikkatli okumadığımı belirteyim. Konuya girişiniz ana fikri yansıttığını düşündüğüm için yüzeysel tarama ile genel bir okuma yaptım. Saygısızlık olarak algılanmasını istemem. Eğer isteğim bir bonsai ağacı olsa idi Hazır satılan bir ağaç alabilirdim , 20 TL den başlayarak boyutlarına göre 100 TL ve üzerinde fiyatlara mevcut.

Amaçlarıma gelince

1. Hızlı büyüyen bir ağaç ( bonsai çalışmasına uygun da olabilir, olmaya bilirde )
2. Sonuçları hızlı görebileceğim, varsa hatalarımı anlamama yardımcı olacak bir ağaç.
3. Daha çok hata yapmama imkan verecek, veyahut daha çok uygulama yapabileceğim bir ağaç.

Hız kelimesinin kullanımı , çabuk sıkılan bir insan olduğumdan kaynaklanıyor. Eğer hızlı tepkiler alırsan bu işe bağlı kalabilirim. Eğer zamanla bağlılık sağlayabilirsem beklemeyide öğrenebilir, daha az büyüyen daha yavaş gelişim gösteren türleride deneyebilirim.

Bu bağlamda ilk mesaj ile birlikte toparlarsam, bahsettiğim özellikte ağaçlar olduğunu okudum. Aynı kaynağa ulaşamadığım için sizlere danışmayı uygun gördüm.

memlin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön