Yeni üye..
Merhabalar;
Ben de bu foruma yeni katılanlardan biriyim. Ekim dikim yapabileceğim bir bahçem olmadığı için mecburen balkonda saksı yetiştiriciliği yapmaya çalışıyorum. Birşeyler yetiştirip, onlardan faydalanmak yorucu ve stresli iş günlerinden sonra acaip dinlendirici geliyor bana.
Geçtiğimiz yaz saksıda kiraz domates, biber, reyhan, kekik gibi bitkilerim vardı. Denizli iklim olarak yaz aylarında çok sıcak olmasına rağmen gayet başarılı ve verimli ürünler aldım. Yavaş yavaş sonbaharın gelmesiyle birlikte de kış sebze ve yeşilliklerine doğru yöneldim.
Ben daha çok, kolaylıkla elde edebildiğimiz değil de, bilinmeyen ama değişik sebzeler ve bitkiler konusunda denemeler yapmayı seviyorum. Bu nedenle internetten yaptığım araştırmalara yönelik elde ettiğim tohumları çimlendirip yetiştiriyorum.
Bu konu ile ilgili ilgilenen arkadaşlarla tanışmak ve onlarla fikir alışverişinde bulunmak amacıyla da bu foruma yazmaya karar verdim. Balkonum ile ilgili detayları en kısa zamanda yine buradan sizlerle paylaşmayı çok isterim.
|