Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İlkin
Sevgili missmenas ellerinize sağlık, bitkilerin saksılarını değiştirmek ve onları çemberlerine sardırmak baya bir uğraştırmış görünüyor sizi. Saksılar, seramik türü saksı zannedersem değil mi? Umarım ileriki zamanlarda başka saksıya alma ihtiyacı duyduğunuz zaman hoyaları çok zorlanmadan çıkartırsınız. Çemberler de hoş görünüyor biraz daha yuvarlaklığını toplayabilseniz aslında ileride daha rahat edebilirsiniz, bitkiler büyüdüğü zaman baya bir yer kaplayacaklar çünkü. Şimdiden en kısa sürede çiçeklerini görmenizi diliyorum.
|
İlkin'ciğim inanki hasta halimle epeyce uğraştım bütün işi kızımla birlikte yaptım.
Saksılar seramik sardırma çemberini tamamen saksının dışına bağladım kablo teliylen, ilerde çemberi açmadan sadece çiçeği çıkarıp başka saksıya aktarabileyim düşüncesi ile, bunlar pencere önüne koymayı tasarladım o sebepten çemberleri büyük yaptım, devamını yapacam daha onları küçük yapmayı tasarlıyorum bambuları kısaltmam gerekecek tek çemberli falan olsunki yemek konsolunun üzerine koyabileyim,konsolda pencere önünde sabah ve öğlen güneşi alıyor kısa sürelik.
Şimdilik hepsi küçük dediğin gibi büyüdüklerinde başka bir çözüm bulurum, olmadı kayınvalidemin evine koyarım bazılarını aynı sitede oturuyoruz.Yeterki büyüyüp çiçek açtıklarını görebilelim