Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu
İnsanın yedi dönüm bahçesi olursa paylaşacağı fotoğraflar bitmez tabi 
Bütün çiçeklerinize,sebzelerinize,meyva ağaçlarınıza merakla baktım.Gelişimlerini izlemek çok güzeldi.özelliklede hünnap ve antep fıstığını ilk defa gördüğüm için merak ve hayretle takip ettim.Ve tek kelimeyle hayran kaldım.Ellereinize sağlık.
Gördüğümüz kadarıyla eşiniz en büyük yardımcınız.Dolayısıyla onunda ellerine sağlık.
Bizim de 1 dönüm kadar bir tarlamız var ama pek bir şey ekip diktiğimiz yok.Hatta bu yaz hiç gitmedik bile.Aldığımızda içinde bulunan zeytin fidanlarından geçen yıl minikte olsa sele zeytini yapmıştım.Şimdi sizin zeytinleri görünce bizimkileri hatırladım.Bunun için ayrıca teşekkür edrim.Kısa zamanda gitmek lazım demekki.
Çalışmalarınızda başarılar ve bol hasatlı sağlıklı günler dilerim.
|
Sevgili umutyolcusu, paylaşmadığım o kadar çok fotoğraf var ki, bıktırıcı olmaması için hepsini eklemiyorum. Artık çekecek fotoğraf kalmadı diyorum, bu çektiklerim son diyorum, yine de paylaşacak bir şeyler çıkıyor. Bu da bahçenin alanı ve bitki çeşitliliği ile ilgili. Sağolsun eşim, hala ağaç dikmeye devam ediyor.
Bahçemizdeki bitkilerimiz ile ilgili söylemiş olduğunuz, güzel sözlerinize, teşekkür ederim. Ama hepsi ile uğraşan eşim, yardımcısı ben oluyorum.
Başlangıçta, böyle bahçe, ekme dikme işlerine pek sıcak bakmıyordum. Şimdi bahçeyi de, orada uğraşmayı da seviyorum. Sizin de, madem öyle bir bahçeniz var, gidip gelseniz, bir şeyler yetiştirseniz güzel vakit geçirmiş olursunuz. Biz bahçeye gidince vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile.
Tekrar teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.