View Single Post
Eski 01-10-2010, 19:16   #599
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Bu akşam gezi öncesi... O kadar hareketli ki diğer pozları silmek zorunda kaldım, ya kuyruğunu, ya kulağını çekebilmişim. Neyse ki o farketmeden bunu çektim. Şimdi dört buçuk aylık.
Name:  0110c1.jpg
Views: 827
Size:  35.4 KB

Sevgili Limon, sellukam en az iki yıllık olmalı, geçen sene bana geldiğinde önceki seneden çimlendirilmişti diye hatırlıyorum. Yerini severse bahçenin en hızlı sarmaşığı. Çiçekleri kokulu ve çok güzel, iki salkımı bütün odayı kokutuyor. Kötü yanı bu sıralar yaprak döküyor (ılıman bölgelerde döküyor mu bilmiyorum), çiçekler sürekli dökülüyor. Çime yakın dikilirse problem çıkar, altının kolay temizlenebilmesi lazım. Gelişimini selluka başlığında paylaştım. Çiçekler bitmeden buluşursak bir demet sana getireceğim.

Tarçın için ilk tavsiyelerin çok işe yaradı, teşekkürler. İki haftadır söylediklerimi daha iyi anlıyor, "hayır" kelimesine daha güzel tepki veriyor. On gündür dışarıda tuvaletini alıştırmaya çalışıyorum, günde beş buçuk saat bile gezdiğimiz oldu ama yorulduğuma değdi, öğreniyor. Kısaca işe gitmediğim bütün saatler ona kalıyor. Bu arada, çocukların Tarçın gelmeden önce verdiği yardım, gezdirme sözleri tamamen unutuldu, bana kaldı ama ilişkimiz güzelleştikçe yük de olmuyor.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön