Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seyyah53
Arkadaşım rüzgar hayırlı uğurlu olsun,inşallah emeğinin karşılığını alırsın ilk hasad da ilk müşterin benim şayet satarsan tabi senden 1kg taze goji talep ediyorum ,fiyatı sana kalmış,inşallah ticari olarak da şayet umuyorsan tabi umduğunu bulursun ...saygılarımla..
|
kardeş öncelikle mesajın için teşkkürler ancak son cümleler anlatım bozukluğu olmuş anlaşılmıyor

)) umarım büyürler tamamen doğal ortam ve organik yollarla büyüteceğim can suyundan 4 gün sonra ikinci yağmuruda yediler artık tek sorunları soğuk olacak gerisi allah kerim meyve satışına gelince dereyi geçmeden paçayı sıvamayalım önce bir görelim tutuyormu fidanlar tuttuktan sonra meyve veriyormu meyve veririse tadı nasıl olacak ????
bu meyveyi yetiştirmekteki birinci sebebim kimsenin yürümediği kumsallarda dolaşmak ve ülkeme değerli bir meyveyi kazandırmak. kanser hastalarına deva olabilmek ailemde dahil buna...son olarakta olursa işin ticari yönü ama dediğim gibi önümüzde uzun ince bir yol var bakalım en zahmetli 6 ayı aştık tohumdan fidana getirdik bundan sonrasını allah utandırmasın
ben bir fen bilgisi öğretmeniyim işim gereği deneylere gözlemlere yeni projelere alışığım ancak çevremdeki arkadaşlarım geyik yapıyorlar gojide neymiş diye halime gülüyorlar ama rüyalar gercek olursa asıl ben o insanlara güleceğim