View Single Post
Eski 29-09-2010, 19:37   #31
aysentaser
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-09-2010
merhaba seda hanım bende egede küçük bir arsa aldım geçen hafta . Hayalim olan taş ev yaptırmak istiyorum. Fakat sınırlı bütçem ile işe başlamadan küçük bir maliyet çıkarayım istedim.Arsanın bulunduğu yöredende kaynaklanan usta sıkıntısında 2 taş duvar ustası ile görüştüm. O yörede yapmış oldukları işlere baktım ama pek hoşumada gitmedi. Sizin yazılarınızdan da okuduğum kadarıyla bu işin özellikle tesisat yönünden çok ayrıntısı var.Bu ayrıntıları konuşmadıkları gibi en basit taş duvarın metre karesi ne kadar sorusuna bile değişik değişik rakamlar verdiler. Benim istemiş olduğum taş duvarda beton kısmı hiç gözükmeyecek ve tarla taşından yapılacak.Yani arazinin içinde bulunan dogal taşlar çevredebir kaç yazlık öle yapılmış ama sadece evin belli kısımlarında kullanılmış çok da güzel olmuş . size en basit sorum ustanız taş duvarın metre karesine ne kadar istiyor? bide çatı yönünden ne kullanılacak? Sizin kovboy tipi kapı çözümünüze bayıldım. onu mutlaka evimde kullanacağim. İyi günler önerilerinizi bekliyorum

aysentaser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön