Sevgili Kiraz, ikiz elma diye ad taktığım elmalar çok iri, görselliği de çok güzel. Hafif mayhoş bir tadı var.
Goldenlerin de kendine has kokusu var, ama dediğin gibi dalından kopararak önce kazağında veya pantalonunda bir iki sürterek parlatacak sonra da kocaman bir diş koparacaksın. İşte tadı o zaman bambaşka oluyor.
Sevgili Orhan Özbilgiç, fotoğrafladığım armutlar deveci ama olması için biraz daha süre istiyor.
Sevgili ciceksever70, ben de bu sıralar çok tembelim, bildiğin gibi değil. Salına salına dolaşıp, salıncakta oturuyorum. Yapılacak bütün işler kafamda sıralı ama bir onbeş gün daha başlamayacağım.
Öncelik bu ara İstanbul'daki evde, badana boya var.
Limoncuğum keşke gelsen de fotoğrafları sen çeksen. İnşallah bir fırsat buluruz.
|