View Single Post
Eski 20-09-2010, 14:27   #190
aslan_k
Ağaç Dostu

aslan_k's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2008
Ben de bahçeme kepçe getirerek 5x5x1,5 mt bir havuz yaptırdım, eminönünden 12x10 mt 0,35 mm UV'ye dayanıklı naylon ile kalınlığını hatırlamadığım 1 top balonlu naylon aldım . Çukurun taban ve duvarlarına(durduğu kadar) ince kum (1 mikap) yaydım daha sonra balonlu naylon ve son olarak büyük naylonu serdim.Kenarlara 30 cm genişliğinde 10 cm derinliğinde hendek kazdım, naylonun kenarlarını bu hendeğe serdim üstünü taş kum ve toprak ile doldurdum naylon kaymasın diye ve bu çukuru sulama havuzu olarak kullanıyorum. Etrafını da kümes teli ile çevirdim.

Sayın Mşafak belirtmiş olduğunuz bu malzemeyi direk olarak havuzda serili naylon üzerine uygulama durumu olabilir mi? Uygulanırsa daha sağlam ve kalıcı bir havuz yapmış olurmuyum sizce.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi msafak Mesajı Göster
ben de,havuz için kullanılabilecek bir kaç malzeme söyleyebilirim.Sanırım işe yarar.
perşembe pazarı boyacılar sokağında, toptan olarak 25 kg teneklerde polyester cam yünü, kobalt ve sertleştırıcı kimyasal ile kendiniz havuz kalıbı çıkarabilir **** havuz için hazırladığınız alana bu karışımı uygulayarak kolayca istediğiniz renkte ( polyestere renk katarak) havuz yapabilirsiniz.

aslan_k Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön