View Single Post
Eski 18-09-2010, 23:51   #1369
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi brainsaw Mesajı Göster
Tekrar merhaba;

Uzun zamandır işlerimin yoğunluğunda siteye giriş yapamıyordum,bu sene mahsulün bir önceki seneye göre az olmasından mıdır bilemiyorum ama forumda da sessizlik var. Bu hafta Mut bölgesini gezdim, çiftçiler ürünün az olduğundan bahsettiler, kendi bahçemde de geçen sene aldığım miktar kadar ürün alabileceğimi düşünüyorum. Zamanında ilaçlama yapamadığımızdan ,zeytinleri az da olsa sinek vurdu, havanın mevsim normallerinin üzerinde sıcak olması da susuzluğunu arttırdı, bu sene biraz zorlansak da , zeytinlerimizi seviyor gözümüz gibi bakıyoruz. Umarım herkes için iyi bir hasat dönemi olur, emeklerimizin karşılığını alabiliriz.
Saygılarımla.
Sn. brainsa, siz de hoşgeldiniz.

Sessizliğin sebebi bir çok şeyin söylenmiş olduğundadır belki.

Ancak zeytinin ve 'o'nun yağının pazarlanması konusu çok konuşulmuş değildir.

30 ton zeytin üretiyorsunuz ve zeytincilik konusunda bilgi birikimine sahipsiniz.

UBYİ ( Uzak Bahçelerin Yakın İşbirliği) bahçelerinde kendinize bir sayfa açabilirseniz, sizin sayfanızda da pazarlama konusunu tartışabiliriz.

Zeytini ve yağını pazarlama kadar, nasıl ürün elde ettiğiniz de önemli. Gübreleme ve zaralılara karşı izlediğiniz yol, UBYİ' ye uyuyorsa bu bizim için _Ağaçlar.net _ zenginliktir.

Elbette böyle bir oluşum konusunda düşünceleriniz ve önerileriniz de önemli.

Saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön